Loading

Meniuri și alte povești

Meniul Anika este viu. Metamorfozează o dată cu sezonul, dar și pe parcurs își schimbă forma și gustul prin ingredientele dăruite de grădina noastră sau ce găsim proaspăt în piață.

Mâncarea este despre cultură, obiceiuri, pofte și cine ești tu.

Despre conceptul nostru, când servim meniu de tasting, fără grabă, creând preparate fine și explorând bucătăria modernă românească.  

Fiecare preparat din meniul Anika iși are începuturile în afara bucătăriei, în grădina de legume proprie, pe dealuri, la ferme sau în piețele locale. Înainte de a da naștere preparatelor, explorăm natura pentru a descoperi ce are de oferit terroir-ul românesc.

Promisiunea noastră? Cele mai proaspete ingrediente românești de sezon, gătite cu responsabilitate. De aceea, în bucătăria Anika, neobosit se crează noi și noi rețete. Meniul din această săptămână sigur are ceva diferit, ceva nou din grădina Anika, sau din păduri, sau de la fermierii și producătorii locali.

Năzuim să explorăm toate aceste daruri prin preparate creative, care par să fie familiare, exact ceea ce căutai, dar total noi și neașteptate.

MENIU DE VARĂ TÂRZIE
0