Loading

Meniuri și alte povești

Meniul Anika este viu. Metamorfozează o dată cu sezonul, dar și pe parcurs își schimbă forma și gustul prin ingredientele dăruite de grădina noastră sau ce găsim proaspăt în piață.

Despre Anika Fried Chicken 

Pentru a putea rezista acestei perioade dificile și a putea avea grijă de bunăstarea echipei și a afacerii,  am creat un concept pentru servire rapidă, take-away și livrare – ANIKA FRIED CHICKEN.

Preparatele pe care le oferim sunt diferite de ce obișnuiam să cream, servirea este rapidă, dar grija pentru ingrediente și modul în care pregătim totul este aceeași.

Toate componentele preparatelor sunt gătite de la zero în bucătăria Anika – brioșe, gofre și gogoși de casă, creme, sosuri, murături, legume coapte și garnituri. Puiul folosit este de la o fermă, unde păsările sunt crescute în mod resposabil. Iar pentru a oferi acea componenta gourmet, folosim mixuri de condimente și ingrediente precum pudră de leurdă și de hribi sălbatici uscați.

Meniul il găsiți mai jos.

MENIU ANIKA FRIED CHICKEN

Mâncarea este despre cultură, obiceiuri, pofte și cine ești tu.

Despre conceptul nostru, când servim meniu de tasting, fără grabă, creând preparate fine și explorând bucătăria modernă românească.  

Fiecare preparat din meniul Anika iși are începuturile în afara bucătăriei, în grădina de legume proprie, pe dealuri, la ferme sau în piețele locale. Înainte de a da naștere preparatelor, explorăm natura pentru a descoperi ce are de oferit terroir-ul românesc.

Promisiunea noastră? Cele mai proaspete ingrediente românești de sezon, gătite cu responsabilitate. De aceea, în bucătăria Anika, neobosit se crează noi și noi rețete. Meniul din această săptămână sigur are ceva diferit, ceva nou din grădina Anika, sau din păduri, sau de la fermierii și producătorii locali.

Năzuim să explorăm toate aceste daruri prin preparate creative, care par să fie familiare, exact ceea ce căutai, dar total noi și neașteptate.

Pentru că nu mai putem servi in interior în această perioadă, am creat un concept pentru servire rapidă, take-away și livrare – ANIKA FRIED CHICKEN.

MENIU ANIKA FRIED CHICKEN
0